A grafikusi végzettségem 2016-ban szereztem meg. Később más pályán helyezkedtem el, így legfőképp csak önkéntes munkáim voltak.

Jelenleg a fotózás foglalkoztat leginkább: nemrég fektettem be egy kisebb itthoni stúdióba. Ha akad szabadidőm, itt szoktam kísérletezni.

Kommunikáció-média szakon felvételizem egyetemre, és a terveim között szerepel egy tetováló-tanfolyam elvégzése is.

Rólam

Mindig fontos volt számomra, hogy egy kreativitást igénylő szakmában helyezkedjek el. A grafika több területén volt már szerencsém tapasztalatokat szerezni, és az ügyfeleimtől kapott pozitív visszajelzések mind megerősítettek abban, hogy valóban ezen a pályán szeretnék érvényesülni.

Kiismerem magam az Adobe Photoshop, Illustrator és InDesign használatában, illetve több éves tapasztalatomnak köszönhetően a WordPress tartalomkezelő-rendszerhez is nagy magabiztossággal nyúlok.

A grafika területén belül a könyv- és meseillusztrációk, a webdesignok és a különböző illusztrációs feladatok foglalkoztatnak leginkább, de nagy lelkesedéssel készítek arculatokat és csomagolásterveket is.

Hobbijaim közé sorolhatom az újságírást és fotózást, hamarosan pedig elsajátítom a tetoválás furfangjait is. Szabadidőmben önkénteskedem.

Bár online portfóliómban eddigi munkáimnak mindössze egy töredékét találod, remélem, felkeltette az érdeklődésed annyira, hogy felvedd velem a kapcsolatot az alsó űrlapon vagy az e-mail címemen keresztül!

Dolgozzunk együtt!

Ha munkáim felkeltették az érdeklődésed és szeretnéd, ha együtt dolgoznánk, vedd fel velem a kapcsolatot az oldalsó űrlapon keresztül vagy a hello@dijansali.hu címen!

Az alábbi social media platformokon szintén megtalálsz és felkereshetsz.