Melcsi ül a fűben

Melcsi ül a fűben

Ma nagyon hosszú idő után Melindával végre nem csak a buszmegállóban találkoztunk. A húsvéti hétvége miatt mindketten itthon voltunk, és mivel amúgy kb. másfél percnyi sétára lakunk egymástól, megbeszéltük, hogy átjön, ráadom pár ruhámat, aztán kimegyünk a faluba fotózni, úgyse használtam még a gépet annyira, hiába vettem meg több mint fél éve.

Szóval kimentünk először a horgásztóhoz, ott készült az első négy kép a nádasban. Jó sokat mászkáltunk egyébként, és mivel éjszaka esett az eső, sáros volt minden, úgyhogy élmény volt beleragadni minden második lépésben a mocsárba. A többi fotót egy pusztán csináltuk, valami ültetvény mellett, ahol nem vagyok egészen biztos abban, hogy legálisan másztunk keresztül, haha. Bár megérte, mert szerintem itt készültek a legjobb képek.

Bárki, aki kicsit is jobban ért hozzá, nyilván bele tud kötni, de ne tegye. Szerintem ahhoz képest, hogy sehol nem tanultam fotózni meg retusálni stb., egész tűrhető. Nálam sokkal rosszabb hivatásos fotósok vannak, akik pénzt, konkrétan vagyonokat kérnek a munkáikért. Szóval én egészen büszke vagyok most magamra.

Legközelebb amúgy a sződligeti horgásztóhoz megyünk, reméljük, az időjárás is kegyes lesz hozzánk.

Megosztás: Facebook , Twitter , Google Plus