A grafikusi végzettségem 2016-ban szereztem meg. Később más pályán helyezkedtem el, így eddig legfőképp csak önkéntes munkáim voltak.

Jelenleg a fotózás és a tetoválás foglalkoztatnak a leginkább. Szabadidőmben gyakran gyártok tetoválásterveket, és varrom műbőrre őket.

Kommunikáció-média szakon felvételizem egyetemre, bár céljaim szerint hosszútávon a tetoválásból szeretnék megélni.

Rólam

Mindig fontos volt számomra, hogy egy kreativitást igénylő szakmában helyezkedjek el. A grafika több területén volt már szerencsém tapasztalatokat szerezni, és az ügyfeleimtől kapott pozitív visszajelzések mind megerősítettek abban, hogy valóban ezen a pályán szeretnék érvényesülni.

Kiismerem magam az Adobe Photoshop, Illustrator és InDesign használatában, illetve több éves tapasztalatomnak köszönhetően a WordPress tartalomkezelő-rendszerhez is nagy magabiztossággal nyúlok.
A grafika területén belül a könyv- és meseillusztrációk, illetve a webdesignok foglalkoztatnak leginkább, de nagy lelkesedéssel készítek arculatokat és csomagolásterveket is. Hobbijaim közé sorolhatom az újságírást és fotózást, jelenleg pedig a tetoválás furfangjait igyekszem elsajátítani. Szabadidőmben önkénteskedem.

Bár online portfóliómban eddigi munkáimnak mindössze egy töredékét találod, remélem, felkeltette az érdeklődésed annyira, hogy felvedd velem a kapcsolatot az alsó űrlapon vagy az e-mail címemen keresztül!

Dolgozzunk együtt!

Ha munkáim felkeltették az érdeklődésed és szeretnéd, ha együtt dolgoznánk, vedd fel velem a kapcsolatot az oldalsó űrlapon keresztül vagy a hello@dijansali.hu címen!

Az alábbi social media platformokon szintén megtalálsz és felkereshetsz, illetve amennyiben tetoválással kapcsolatban érdeklődsz, a jobb alsó sarokban található Messenger platformon is felveheted velem a kapcsolatot.